Hardangertun Leirskule i Kinsarvik er ein av landets mest populære leirskule- og skuleturdestinasjonar. Me kan tilby spennande aktivitetar både i skogen, på fjellet og på Hardangerfjorden.

Hardangertun leirskule

Leirskulen har som mål at elevane skal styrka sine evne til samarbeid. Mange av aktivitetane stiller høge krav til godt samarbeid for å lykkas.

I tillegg vil me at elevane skal få ein stor dose positive naturopplevingar. Me ønskjer å fremja trivsel og læring gjennom lystbetonte aktivitetar.

Opphald

Fokus på kosthald og ansvar

Elevane bur i dei flotte hyttene på Mikkelparken Ferietun og må, som ein del av læringa, (med rettleiing) sjølve sørga for at det alltid er nok mat på hytta, og at det er reint og ryddig til i ein kvar tid. Det er inspeksjon på hytta kvar morgon. Ved ankomst får kvar hytte utdelt korger med brødmat til frukost og lunsj/nistepakke. Påfyll av mat får dei i kiosken som er open til faste tider.

Hardangertun Leirskule har stort fokus på å gje elevane eit godt og sunt mattillbod. Kvar ettermiddag er det felles middag i hovudhuset. Før avreise frå leirskulen vert det premiering til den beste hytta gjennom heile opphaldet.

Aktivitetar i fritida

Fotball, basketball, volleyball, badmington, bordtennis og diskotek.

Utandørs, oppvarma badebasseng og badstove. Dette er opent mellom kl 16.00 og 20.0 og kostar kr 30,- pr. pers. pr. dag. Leirskulen har eigen badevakt.

Kart og vegvisar

Kinsarvik ligg kanskje nærare enn du trur. Frå Haugesund og Bergen tar det omlag 2,5 t. Frå Oslo tar det omlag 5,5 t

Mikkelparken Ferietun

Kinsarvikvegen 64

5780 Kinsarvik

Norge

Org nr 878 707 192

Bestilling/informasjon

Telefon: 53 67 13 13

E-post: info@mikkelparken.no